CV-ketels: Professionele installatie, onderhoud en advies

Bij ons team van loodgieters kunt u rekenen op vakkundige installatie en onderhoud van CV-ketels. We zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem optimaal presteert, waardoor u kunt genieten van comfortabele en energiezuinige verwarming in uw huis.

Deskundig advies

Is uw huidige cv-ketel aan vervanging toe en wilt u deze vervangen voor een zuinigere optie? Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van deskundig advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de cv-ketel die perfect aansluit bij uw situatie en behoeften.

De vakspecialist in de regio Gooi & Vechstreek, voor al uw badkamers, toiletten, verwarmingssystemen en CV-ketels.

Direct besparen en voorkomen van storingen

  • Direct besparen op uw stookkosten: Met een nieuwe, energiezuinige cv-ketel kunt u direct besparen op uw energierekening.
  • Voorkom vervelende storingen: Onze vakkundige installatie en regelmatig onderhoud zorgen ervoor dat uw cv-ketel optimaal blijft functioneren en storingen tot een minimum worden beperkt.
  • Altijd met minimaal twee jaar garantie: Wij staan achter de kwaliteit van onze producten en diensten. Daarom bieden wij altijd minimaal twee jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden.
  • U kunt de garantie op onderdelen van CV-ketels uitbreiden tot 15 jaar. Met deze uitgebreide garantie geniet u van langdurige zekerheid en gemoedsrust.

CV-ketels van Remeha

Wij werken met hoogwaardige Remeha CV-ketels. Onze experts zorgen voor professionele installatie en onderhoud van deze betrouwbare en energie-efficiënte ketels. Met Remeha geniet u van comfortabele verwarming en bespaart u op stookkosten. De ketels zijn ontworpen voor optimale prestaties en Remeha biedt uitstekende garantievoorwaarden. Met een Remeha CV-ketel bent u verzekerd van efficiënte en comfortabele verwarming in uw huis.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid met de Remeha ketels van Hagendoorn Loodgieters. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Tzerra Ace

De all-round hybrid ready cv-ketel

Tzerra Ace-Matic

Uitstekende combinatie met hybride warmtepomp

Calenta Ace

De slimste hybrid ready cv-ketel voor luxe en duurzaam wooncomfort

Avanta Ace

Energiezuinige hybrid ready cv-ketel

Flexibel onderhoudsbeleid: Uw keuze, geen verplichtingen

We weten dat onderhoud aan uw cv-ketel belangrijk is voor een optimale werking en een langere levensduur. Echter, we willen u niet dwingen tot een contract waar u wellicht niet op zit te wachten.

Volledige vrijheid

Daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelf te bepalen of u jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel wenst. Indien gewenst, zullen wij u elk jaar vriendelijk herinneren en vragen of u interesse heeft in onderhoud. Dit is volledig vrijblijvend. U kunt zelf beslissen of u gebruik wilt maken van onze onderhoudsservice.

AVANTA_CALENTA_TZERRA_ACE

Transparantie en respect voor uw keuze

Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, en streven ernaar om u de beste service te bieden zonder onnodige verplichtingen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop, zowel in het leveren van hoogwaardige diensten als in het respecteren van uw keuzes en wensen.

Eerste Hulp Bij Storing

  • Is de waterdruk goed? (Deze moet zitten tussen minimaal 1.0 en maximaal 1.8 bar)
  • Zit de stekker in het stopcontact?
  • Staat er spanning op het stopcontact? (test dit met een ander apparaat)
  • Staat de kamerthermostaat goed ingesteld? En zijn de batterijen nog vol?

 

 

  • Zit er een resetknop op de ketel?

       > Zo ja, dan mag u deze indrukken.

       > Zo niet, trek de stekker van de ketel eruit, wacht 20

           seconden, doe de stekker terug in het stopcontact.

  • Werkt de ketel nog steeds niet naar behoren? Noteer de storingscode en bel uw cv-monteur!

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor professionele cv-ketel installatie, onderhoud en advies. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een comfortabel en energiezuinig verwarmingssysteem voor uw woning.

Hagendoorn Loodgieters B.V.

Loosdrechtseweg 202a

1215 KD Hilversum

(Bezoek alleen op afspraak)

 

T: 035 - 760 3920

E: info@hagendoornloodgieters.nl