Badkamers

Met ons team van eigen werknemers en vaste onderaannemers hebben we al vele prachtige badkamers gerealiseerd. Ons doel is om de werkzaamheden zo min mogelijk hinderlijk te maken, zodat u aan het einde van de dag altijd gebruik kunt maken van het toilet.

Renovatie zonder hinder

Sommige klanten kiezen er zelfs voor om op vakantie te gaan terwijl wij hun badkamer renoveren, waardoor ze geen enkele hinder ondervinden! Wij hebben ruime ervaring in het creëren van zowel functionele als esthetische badkamers. Vanaf het eerste ontwerp tot de laatste installatiewerkzaamheden zorgen we ervoor dat uw badkamer volledig aansluit bij uw wensen.

Luxury bathroom with black marble floor and white marble wall 3d render,The room has a clear glass shower partition,There are large windows natural light shining into the room.

Samenwerking en maatwerk

We luisteren naar uw ideeën, behoeften en budget en werken nauw met u samen om een badkamer te realiseren die perfect past bij uw stijl en levensstijl. Of u nu droomt van een luxueuze spa-ervaring, een moderne en strakke uitstraling, of een traditionele en warme ambiance. We werken met hoogwaardige materialen en betrouwbare leveranciers voor kwaliteit en duurzaamheid.

Luxury bathroom with black marble floor and white marble wall 3d render,The room has a clear glass shower partition,There are large windows natural light shining into the room.
06_CVDF5092 verkleind

Toilet

Wij hebben uitgebreide ervaring in het creëren van prachtige badkamers en het verbouwen van toiletten. We begrijpen dat het toilet een belangrijk onderdeel is van uw woning en dat functionaliteit en stijl hand in hand moeten gaan.

06_CVDF5092 verkleind

Functioneel en stijlvol

Onze deskundige vakmensen staan klaar om uw toilet om te toveren tot een functionele en stijlvolle ruimte. Of u nu een kleine make-over wilt of een volledige renovatie, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw smaak, behoeften en budget.

Oog voor detail en kwaliteit

Met aandacht voor detail en hoogwaardige materialen zorgen we voor een toilet dat niet alleen functioneel is, maar ook een esthetische uitstraling heeft. Of u nu kiest voor een eigentijds design, een klassieke look of een minimalistische benadering, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Laat ons uw partner zijn bij het realiseren van uw badkamer of toiletrenovatie. Neem vandaag nog contact met ons op om uw wensen te bespreken en te ontdekken hoe we uw toilet kunnen transformeren in een ruimte die zowel praktisch als prachtig is.

Hagendoorn Loodgieters B.V.

Loosdrechtseweg 202a

1215 KD Hilversum

(Bezoek alleen op afspraak)

 

T: 035 - 760 3920

E: info@hagendoornloodgieters.nl